ART Loudspeaker Dram 8

ART Loudspeaker Dram 8

Ett litet Skotskt högtalarfabrikat av högsta klass. Derek med sin bror skapade skivspelarmärket Systemdek för länge sedan och varumärket finns fortfarande kvar, och ett par exklusiva spelare också. Men däremellan började man med högtalare, som låter som det ska samt lättdrivna och rör-förstärkare är att rekommendera.

Dram-serien består av en stativare samt 4 golvare. Dram 8 är en tvåvägare med 8" bas. 

Dram 10 en trevägare med 10" bas

Dram 12 en trevägare med 12" bas

Dram 15 en trevägare med 15" bas.

I standardutförande har de en Allnico-magnet-diskant men alla högtalarna går uppgradera till diamant-diskant, än bättre filter-komponenter och internkablage. Dock lär de skickas dit och priset blir ungefär det dubbla mot Alnico-varianten.


Vi jobbar på att de skall ta fram en lite enklare lösning-pris som skall gå uppgradera på samma sätt...

Vi har Dram 8 på demo, en unikt bra högtalare. Kolla in hemsidan och tag kontakt om ev intresse.


https://www.loudspeaker-art.com

Data Dram 8:


 


2 way Bass Reflex Monitor loudspeaker


1 x 220 mm Mid-Bass (Paper Cone)

                    1 x Tweeter 35mm Fabric Dome with alnico magnet


ART wirewound Inductors and ICW Capacitors


Dram Copper Reference


Silver Plated terminals


28Hz – 2o kHz ±3dB
89 dB/for 1 watt@1metre
8ohm nominal impedance
Min 8 watts
Multi-layer cold moulded cabinet
Piano Gloss and Polyester Finishes
1060mmH x 320mmD x 305mmW  (Cabinet)
30 kilos each

Priser
Alla priser är i svenska kronor och inklusive aktuell mervärdesskatt. Lasses HiFi reserverar sig för skrivfel, faktafel, prisändringar och eventuella omständigheter som vi ej kan råda över, exempelvis slut på varan, nya modellserier, samt andra omständigheter i omvärlden.

 

Säkra betalningar via Klarna
För säkra och snabba betalningar använder vi oss av betalsystem från Klarna. Du som kund erbjuds att betala med 14 dagars faktura, banköverföring eller med betalkort som VISA eller Mastercard. 

 

Vi tar inte ut några extra avgifter oavsett hur du väljer att betala. Med Klarna kan du även dela upp din betalning se fullständiga villkor här, mer om tjänsten hittar du på: www.klarna.se

 

Ålder

Du måste vara 18 år för att beställa varor online hos oss på Lasses HiFi.

 

Fraktfritt inom Sverige
Om inget annat anges specifikt anges på produktsidan så är varorna fraktfria inom Sverige. Vi tycker helt enkelt att det är smidigast så oavsett om du beställer ett par hörlurar eller tunga högtalare.

 

Ej uthämtat paket som går i retur medför kostnad om 395 kr vilket debiteras kunden.

 

Garantier
Lasses HIFI köper alla produkter hos etablerade leverantörer, se nedan. Garantivillkor gäller enligt respektive tillverkare. Reklamation av felaktiga produkter skall göras så snart felet upptäckts. Alla nya produkter har minst 12 månaders garanti & 24 månaders reklamationsrätt om inget annat anges. Begagnade produkter har 3 månaders garanti som lägst.

 

Tag alltid kontakt med Lasses Hifi på shop@lasses-hifi.com eller via telefon 023-202 50 för info gällande returer innan ni skickar produkten.

 

Ångerrätt

Du har full ångerrätt 14 dagar från det att du tagit emot dina varor. Du har rätt att undersöka varan men den måste vara i väsentligen oförändrat skick för att du ska kunna ångra köpet, samt att den returneras i original skick och original förpackning. Ej uthämtade varor debiterar vi 395 kronor per försändelse. Vid retur eller byte av varor betalar du själv din returkostnad.

 

Reklamation
Om det gäller en reklamation på grund av skadad vara eller att vi expedierat fel vara så kontakta oss för att få rättelse. Lasses Hifi ska godkänna reklamationen innan du returnerar varan. Spara alltid följesedeln/kvittot, det gäller som garantibevis.

 

Enligt konsumentköplagen är reklamationstiden för en vara 3 år. För att åberopa reklamationsrätten är det du som kund som skall påvisa att felet på varan fanns vid inköpstillfället. Detta skall göras inom skälig tid efter det att du märkt eller borde ha märkt felet.

 

Tag alltid kontakt med Lasses Hifi på shop@lasses-hifi.com eller via telefon 023-202 50 för info gällande returer innan ni skickar produkten.

 

Öppet köp / hemlån
I vissa fall ger vi öppet köp eller ordnar hemlån av produkter. Detta sker efter överenskommelse och är utöver den ångerrätt som gäller vid distanshandel.

  • 139 000 kr
  • Exkl moms: 111 200 kr